Chengdu Zenghong Sci-Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Lily

Telefoonnummer : 86-13980949460

WhatsApp : +8613980949460

Free call

Aankondiging op off-line van sommige lijnen van de officiële pakhuizen overzee van Cainiao

December 25, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Aankondiging op off-line van sommige lijnen van de officiële pakhuizen overzee van Cainiao

In recent nieuws, gaf AliExpress een verwante aankondiging betreffende off-line van sommige lijnen van de officiële pakhuizen overzee van Cainiao uit.

De aankondiging verklaarde dat om de ervaring van kopers en verkopers te verbeteren, Cainiao van plan is om off-line verwerking van de drie officiële pakhuislijnen van Spaanse levering, Spaanse paneuropese levering, en Franse pakhuislevering overzee bij 0:00 op 15 Januari, de tijd van Peking van 2021 te nemen.

Bovendien wees de aankondiging ook erop dat de beïnvloede ondernemingen omvatten: De officiële pakhuizen overzee van Cainiao (het pakhuis van Spanje EDA met pakhuiscode MAD601 en Frans EDA-pakhuis met pakhuiscode PAR601) en hen die de bovengenoemde drie lijnen hebben gevormd.

AliExpress zei dat de nieuwe en oude routes slechts systeem-vlakke optimalisering impliceren, en de vrachtprijs, de leveringsopportuniteit, en de de dienstmogelijkheden zijn verenigbaar allen.

De aankondiging herinnert ook handelaars eraan om het vrachtmalplaatje en het logistiekplan volgens hun eigen omstandigheden op tijd aan te passen, en het logistiekplan te veranderen dat off-line aan de nieuwe route zal zijn beantwoorden om kopers te vermijden niet kunnend orden of systeemkaarten vanaf 0:00 15 Januari, 2021, enige de tijd van Peking plaatsen.

laatste bedrijfsnieuws over Aankondiging op off-line van sommige lijnen van de officiële pakhuizen overzee van Cainiao  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in