Chengdu Zenghong Sci-Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Lily

Telefoonnummer : 86-13980949460

WhatsApp : +8613980949460

Free call

De taaiste tijd van grensoverschrijdende logistiek: „volledig“ vernietigde land, overzeese en luchtroutes

December 22, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De taaiste tijd van grensoverschrijdende logistiek: „volledig“ vernietigde land, overzeese en luchtroutes

Rond Dec.10, meeslepen ving een video van vrachtwagenchauffeurs die aan greepdozen brand in grensoverschrijdende logistiekcirkels. De „globale multi-country epidemie kaatste terug, kan de haven niet behoorlijk functioneren, is resulteren in containerstroom niet vlot, en is nu in het piekseizoen, nam de binnenlandse de leveringsvraag van China toe, zodat het werkelijk een doos van moeilijk is te krijgen, moest roven.“ Een het personeelsbespreking van het logistiekbedrijf.

Beïnvloed door de epidemie, vertraagt geen kabinetten, prijsverhogingen, — — grensoverschrijdende logistiek ervaart een moeilijkste piekseizoen.

Aangezien wij het werk dit jaar hervatten, hebben de normale productieverrichtingen hervat, maar de kosten van de productuitvoer en vervoer zijn inderdaad beduidend gestegen, en er kunnen vertragingen zijn. Geconfronteerd met zulk een scenario, communiceert ons bedrijf actief met onze cliënten om sneller productieniveau Van uitstekende kwaliteit en betere leveringsefficiency te maken. Tot dusver, hebben wij vertragingen geen op lange termijn ervaren. De klanten hebben hoge tevredenheid met onze producten en logistiek gehandhaafd.


laatste bedrijfsnieuws over De taaiste tijd van grensoverschrijdende logistiek: „volledig“ vernietigde land, overzeese en luchtroutes  0
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in